Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA MobilePay

Om os

Danmarks ældste forhandlere af stålplader til tag/væg samt tilbehør. Virksomheden blev stiftet af Karl Molin i 1966, og kunne i 2016 fejre 50 års jubilæum.

 

Karl begyndte sit virke med at sælge og producere udmugningsanlæg mm. Virksomheden udviklede sig med tiden, og blev et anerkendt brand indenfor stålbranchen med egen produktion af bl.a. stålkonstruktioner.

 

 

I 1985 begyndte Karl Molin at sælge stålplader, så med mere 30 års erfaring har vi et bredt kendskab til vores produkter, og er altid klar med god og faglig rådgivning. 

 

Karl Molin har Danmarks største udvalg  og drive-in lager af stålplader og tilbehør - og vi sælger til såvel private som erhverv. Vi leverer med egne kranbiler, så vi er sikker på, at stålpladerne bliver leveret i ordentlig stand - og vi kører naturligvis i hele Danmark.

 

Karl Molin har 2 afdelinger. Afd. Nord i Haverslev mellem Aalborg og Hobro og afd. Syd i Ustrup ved Vojens.

 

​Hos Karl Molin arbejder vi hele tiden på at yde vores kunder en god, personlig betjening samt faglig rådgivning i forbindelse med valg af materialer til det pågældende projekt - uanset om det er et tag til et lille skur eller villaen, eller til beklædning af et nyt maskinhus.  

 

Og så er vi selvfølgelig altid klar med et godt tilbud.

KARL MOLIN - TILLID OG SAMARBEJDE GENNEM GENERATIONER!