Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA MobilePay Apple Pay

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for ethvert køb, der bliver foretaget på www.karlmolin.com. Du skal som kunde acceptere vores betingelser, før bestillingen kan afsluttes. Hvis du handler erhvervsmæssigt, skal du være opmærksom på B2B vilkårene nedenfor. Alle priser er baseret på køb i webshoppen hos karlmolin.com, prissætning vil være højere ved fysisk køb i vores Hadsund afdeling.

1. Generelle oplysninger

Karl-Molin Handel ApS Ålborgvej 46, 9560 Hadsund CVR-nr.: 44015757 info@karlmolin.com 98 33 54 00

2. Bestilling

Når du har valgt forsendelsesmetode, betalingsmetode, accepteret vores betingelser og gennemført betalingen, vil du modtage en automatisk generet ordrebekræftelse på din bestilling via den e-mail du har angivet under bestilling. Vi vil herefter behandle din ordre. Vi vil kontakte dig pr. mail eller telefon og aftale levering. Har du valgt afhentning vil du modtage en mail fra os, inden for den, på produktet angivne, leveringstid, lige så snart din ordre er pakket og klar til afhentning. Hvis der ikke kommer en e-mail bekræftelse til dig, kan du kigge i din mailboks spammappe eller kontakte os på info@karlmolin.com for at få den sendt til en anden e-mailadresse.

3. Pris og betaling

Alle priser der fremgår af karlmolin.com opgives i danske kroner inklusive moms dog eksklusiv fragt- og leveringsomkostninger. Alle priser er dagspriser. På karlmolin.com er der mulighed for med at betale via MobilePay, Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og American Express uden kortgebyr på dansk udstedte kort. Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra karlmolin.com eller varen er meldt klar til afhentning. Beløbet vil dog være reserveret på din konto indtil vi har ekspederet din ordre. Dette gælder ikke hvis der betales med Dankort. Betalinger på karlmolin.com foretages krypteret gennem OnPay.io. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

4. Levering

Levering sker i henhold til Karl Molins ordrebekræftelse og omfatter det i ordrebekræftelsen specificerede. Angivne leveringstider er kun gældende i henhold til skriftlig ordrebekræftelse. I tilfælde af force majeure, herunder produktionsstop, offentlige restriktioner, materialemangel, transportforsinkelser eller andre begivenheder, som Karl Molin er uden indflydelse på, er Karl Molin berettiget til at udskyde levering med varigheden af den opståede forhindring. Denne udskydelse af leveringsfristen forudsætter dog, at Karl Molin senest 7 dage efter hindringens indtræden, skriftligt orienterer køber herom.
Hvis der er truffet aftale om at køber afhenter på Karl Molin eller anden aftalt adresse, har køber pligt til at afhente varen uden unødig udsættelse. Hvor der er truffet aftale om at Karl Molin leverer på købers eller anden aftalt adresse, leveres varen så tæt på monteringsstedet, som lastvognen efter chaufførens mening kan komme. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan foregå. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej. Det er naturligt, at man som kunde ønsker varen leveret så tæt ved det sted, hvor den skal monteres, men erfaringsmæssigt ved chaufføren alt om, hvornår en aflæsning bliver risikabel, hvornår den kan føre til knækkede fliser, ødelagte indkørsler, lastbilen sidder fast etc. Vi beder Dem derfor respektere chaufførens afgørelse og acceptere det aflæsningssted som chaufføren vælger. Medmindre andet er aftalt, sker levering ab fabrik. Det bestilte vil blive leveret samlet, delleverance er ikke en mulighed!
Leverance til ikke-brofaste øer samt Færøerne og Grønland kræver speciel aftale.
- Levering med egen bil, dog skal der være kørefaste og tilgængelige veje. Levering som udgangspunkt ved fortovskant eller efter aftale. 1. stk. aflæsning.
- Levering med fremmed speditør og truck, dog skal der være kørefaste og tilgængelige veje. Levering som udgangspunkt ved fortovskant eller efter aftale. 1 stk. aflæsning.
- Mindre forsendelser på op til 10 kg, såsom tilbehør sendes med DAO, enten som levering til adresse eller til pakkeshop.
- Pakker over 10 kg og maksimum 30 kg sendes med Danske Fragtmænd med levering til adresse.
- Forsendelser med Danske Fragtmænd kan sendes til hele Danmark(brofast) samt følgende øer: Bornholm, Ærø, Fanø, Fur, Samsø, Læsø.

4.1 Fragtpris

Fragtprisen er fra 125 kr. – 1298 kr. afhængig af vægt og fragtmetode.

5. Fortrydelsesret / Returret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: - Stålplader - Inddækninger - Tagrender - Spraymaling - Undertag
- Taghætter / udluftningshætter - Fibercement - Træpakker – Porte

5.1 Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten

- Specialvarer: Inddækninger efter specialmål - Stålplader som bliver bestilt i ønsket mål - Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg - Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

5.2 Varens stand, når du sender den tilbage

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler at du returnerer varen i original emballering, for at undgå skader. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

5.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Bemærk, at du ikke, får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Varen sendes til: Karl-Molin Handel ApS, Ålborgvej 46, 9560 Hadsund. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Tagplader, Vægplader, Inddækninger, Tagrender og Planplader. Udgifter for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1000 - 1500 DKK. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

5.4 Reklamation og mangler

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at
du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis du ønsker at reklamere over en vare, letter det sagens håndtering, hvis du reklamerer på e-mail: info@karlmolin.com, hvor efter vi vil informere om den videre proces. Du har også
mulighed for at kontakte os på vores adresse: Karl Molin, Ålborgvej 46, 9560 Hadsund. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

5.5 Fejl og mangler ved modtagelse

Vi opfordrer stærkt til at du undersøger varen når du modtager den og kontakter os med det samme, hvis du kan konstatere fejl og mangler på varen eller emballagen. Jo hurtigere du reklamerer over disse fejl og mangler jo større sandsynlighed for at der er tale om en fragtskade og ikke en selvforskyldt mangel.

5.6 Erhvervskunder – B2B

Ingen returret på varer solgt til erhvervskunder. Vi forbeholder os ret til at reparerer på produktet fremfor at ombytte eller ophæve. Vi tilbyder 12 måneders reklamationsret.

5.7 Teknisk vejledning og produktinformation

Har Karl Molin i forbindelse med afgivelse af ordre, ydet køber teknisk vejledning, er denne at betragte som en service. Følgelig påtager Karl Molin sig intet ansvar herfor. Enhver information af denne art gives efter Karl Molins bedste viden på tidspunktet for informationen, men kan ikke påføre Karl Molin ansvar. En ordrebekræftelse omfatter kun de varer, der fremgår af ordrebekræftelsen. Selvom Karl Molin har vejledt køber i forbindelse med ordren, kan køber ikke stille krav om, at ordrebekræftelsen omfatter andre, flere eller færre varer end dem, der fremgår af ordrebekræftelsen. Al produktinformation i form af brochurer, vejledninger, prislister, hjemmeside, farveprøver m.v. viser kun produkternes egenskaber i almindelighed, hvorfor Karl Molin ikke er ansvarlig for eventuelle afvigelser, hvis der ikke er indgået skriftlig aftale, som udtrykkeligt henviser til produktinformationen. Sælgers produkter leveres i henhold til ordrebekræftelsens specifikationer indenfor de tolerancer, som må anses for produkttypiske.

5.8 Garanti

Karl Molin yder kun garanti på produkter der sælges som 1. sortering. Disse varer følger producentens garanti. Varer der på webshop, ordrebekræftelse og faktura benævnes som tilbudsvare, partivare, 2. sortering eller 3. sortering er uden garanti.

6. Ansvarsbegrænsning

Karl Molins ansvar er uanset manglens karakter og art begrænset til den mangelfulde vares fakturaværdi, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler. Karlmolin.com har ikke ansvaret for de varer der er bestilt på webshoppen af kunden, er de rigtige eller rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på karlmolin.com er udfyldt korrekt. Du kan godt rette i din ordre, dette skal dog ske hurtigst mulig efter ordreafgivelsen.

7. Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du tlf. 98 33 54 00 eller info@karlmolin.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

8. Persondatapolitik

Læs vores persondatapolitik her.

9. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Karlmolin.com

Ålborgvej 46

9560 Hadsund

E-mail: info@karlmolin.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13-11-23.