Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA MobilePay Apple Pay

Godstykkelse

Hos os er en stålplade er ikke bare en stålplade. Der er mange parametre som spiller ind i valget af den rette stålplade fra projekt til projekt. Dette kan eksempelvis være:

Find den rette godstykkelse til dine stålplader

Her på denne side vil vi gå i dybden med vigtigheden i at vælge den rette godstykkelse til dine stålplader. Så hvis du er i tvivl om hvilken godstykkelse du bør anvende til dit ståltag eller din vægbeklædning, så er du kommet til det rette sted.

Vores stålplader kommer i tykkelser fra 0,4 mm og helt op til 1,5 mm. Det kan godt ske at du umiddelbart synes det lyder meget tyndt, men bare rolig, det er rigeligt til at opfylde den tiltænkte funktion.

Hvilken tykkelse du så skal vælge til dine stålplader afhænger af flere ting. Hvis du vil anvende stålpladerne til tag, så spiller afstanden på dine åse, jo større afstand jo tykkere end stålplade. Det er samtidig også gældende at jo tyndere stålpladen er, jo større risiko er der også for spændingsbuler og flimmer på det færdige resultat. Jo tykkere stålpladen er jo stærkere er dit tag eller facade. Her spiller prisen også en rolle, da den følger blandt andet følger godstykkelse. Det vil altså sige at jo tykkere en stålplade, jo højere er prisen.

Godstykkelsen er også afgørende for hvor lange stålpladerne kan blive. Jo tyndere godstykkelsen er jo sværere er de at håndtere i de lange længder. Derfor forhandler vi ikke som standard stålplader i længder over 6000 mm i 0,4 mm godstykkelse.

Vores mest populære godstykkelser

Vores mest almindelige godstykkelse, som vi forhandler langt størstedelen af vores produkter i, er 0,5 mm. Denne tykkelse kan man overordnet sige passer til de fleste byggeri, både ved tagbeklædning og vægbeklædning.

Til facade bruges der også rigtig ofte, hvis ikke oftest, en godstykkelse på 0,4 mm.

Få hjælp med valg af godstykkelse

Er du i tvivl om hvilken godstykkelse du skal vælge til dit kommende projekt? Så kontakt os på telefon 98 33 54 00 eller gennem vores kontaktformular. Hvis du allerede har styr på hvad der er bedst for dit projekt og har brug for et uforpligtende tilbud, så kan du få dette gennem vores tilbudsformular.