Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA MobilePay Apple Pay

Levering og afhentning

Gebyrer

Produkter på vores webshop kan være underlagt et gebyr. Gebyret skal eksempelvis dække vores håndtering og/eller emballering af produkterne. Ved bestilling gennem webshop bliver gebyret pålagt i indkøbskurven. Gebyrene kan kun pålægges en gang pr. ordre og der kan kun forekomme et gebyr på din ordre.

Emballage-/håndteringsgebyr:
Forekommer på alle vores stålplader (ikke inddækninger). Også på vores pakker på markedspladsen. Gebyr: 248 kr.

For køb under 999 kr.:
Ved bestillinger sammenlagt under 999 kr. Gebyr: 98 kr.

Pakker og mindre forsendelser

Mindre forsendelser på op til 10 kg, afsendes med DAO. Dette foregår enten som levering til adresse eller pakkeshop. Vejer forsendelsen mellem 0-3 kg, er det mulig at få leveret til adresse. Vejer forsendelsen mellem 0-10 kg, kan du vælge at få leveret til pakkeshop.

Hvis forsendelsens dimensioner ikke overholder DAO’s kriterier afsendes denne med Danske Fragtmænd. Vi kan afsende pakker op til 30 kg med Danske Fragtmænd.

Få et overblik over vores forsendelser her:

 

 Leveringsmetode  Leveringstid  Vægt  Pris
 DAO Privat  1 - 2 dage  0 - 3 kg.  125,00 kr.
 DAO Pakkeshop  1 - 2 dage  0 - 10 kg.  125,00 kr.
 Danske Fragtmænd Privat  1 - 2 dage  0 - 30 kg.  198,00 kr.
 Danske Fragtmænd Erhverv  1 - 2 dage  0 - 30 kg.  148,00 kr.

 

Der er normalt 1-2 dages leveringstid på alle vores mindre forsendelse, uanset fragtmetode.
Forsendelser med Danske Fragtmænd kan sendes til hele Danmark forudsat at det er brofast, samt følgende øer: Bornholm, Ærø, Fanø, Fur, Samsø, Læsø.

 

Forsendelse af inddækninger

Bestiller du inddækninger til forsendelse, så sendes disse altid med Danske Fragtmænd. Pakken med inddækninger stilles på den oplyste adresse, uden behov for modtagers kvittering

 

 Leveringsmetode  Leveringstid  Type  Pris
 Danske Fragtmænd  1 - 2 dage  Inddækninger  448,00 kr.

Levering af stålplader

Vi leverer stålplader i hele landet, dog undtaget ikke brofaste øer. Vi kan tilbyde at levere til nærmeste havneområde for videre spedition.

Vi leverer vores stålplader med ekstern vognmand med 7-akslet lastbiltræk med bagmonteret truck. Lastbilen kan veje op mod 40 tons, være 15 meter lang, 2,5 meter bred og kræver en frihøjde på 4 meter. Levering foregår til kantsten ved matrikel.

Vi aftaler altid anslået tidspunkt for levering og forsøger altid at efterkomme kundens ønske i forhold til placering af godset. Det vil dog altid være chaufførens beslutning hvor aflæsningen skal foregå.

Leveringstiden på stålplader er typisk maksimalt 2 til 3 uger.

Vi tilbyder kun levering af stålplader ved en minimumsbestilling på 8 stk. Dette skyldes at risikoen for transportskader. Hvis du ønsker færre end 8 stk. skal disse afhentes i vores afdeling i Hadsund.

Ønsker du at bestille mere end 8 stk., men i forskellige længder/profiler, vil det ikke være muligt at vælge levering med lastbil, tag derfor kontakt til os på 98 33 54 00, så sørger vi for at lægge fragten på din ordre.

Eventuelt tilbehør vil være spændt fast ovenpå pladerne.

 

 Leveringsmetode  Type  Pris
 Levering med lastbil  Stålplader og større gods  1298,00 kr.

 

Grundet de stigende priser på diesel, har vi været nødsaget til at hæve prisen for forsendelse med lastbil, samt fjerne vores grænse for fri fragt.

Afhentning i Hadsund

Du har altid mulighed for at afhente dine bestilte varer i vores afdeling i Hadsund. Når vi har modtaget din bestilling, vil vi kontakte dig når dine varer ligger klar til afhentning. Du vil altid modtage en mail og/eller SMS, som klarmelding af din ordre.

Hvis du vælger at afhente din ordre, vil vi pakke din ordre og gøre den klar til afhentning, hurtigst muligt.

Hvis du har bestilt lagervarer, går der normalvis 1-2 hverdage før din ordre ligger klar til afhentning.

 

Afhentning foregår fra vores afdeling i Hadsund på følgende adresse:

Ålborgvej 46

9560 Hadsund

 

Vores åbningstider for vareudlevering er:

Mandag: 08:00 – 16:00

Tirsdag: 08:00 – 16:00

Onsdag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 14:30

 

Der kan aftales anden afhentningstid, ligesom der er mulighed for at vi kan stille dine varer klar udenfor porten.

Ved afhentning anbefaler vi at du ikke kommer med en lukket trailer, varevogn eller lignende. Hvis dette er tilfældet, bør du have en ekstra person med, som kan være behjælpelig med at slæbe. Vi hjælper med pålæsning af dine plader hvis vi kan komme til med truck fra siden af.

Husk noget at spænde dine plader fast med og eventuel noget du kan bruge som markering hvis du skal transportere længere gods.

 

 Leveringsmetode  Type  Pris
 Afhentning  Alle produkter  0 kr.